I onsdags så startade årets första valpkurs och jag fick träffa dessa fantastiska god bitar. En american toy fox terrier som är 15 veckor och en kille med otrolig energi, pigg och alert. Den andra är en tysk jaktterrier som blev 12 veckor lagom till kursstart.

Det var storm och regn ute så vi hade tillfället inomhus i en lokal. Bara av att vara i en annan miljö är en utmaning och det tar mycket energi från dom. De var otroligt intresserade av varandra och ville inte riktigt fokusera på uppgiften men efter lite lirkande så kunde dom hålla sig till sin matte och husse. Vi tränade på kontakt och sen övade vi med en filt som ska bli en trygg plats oavsett vart dom är.

Det ska bli så himla roligt att följa deras resa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *